Verslag 1e match Bob Hill bokaal 2022

24 april was het weer zo ver, de 1e match om de felbegeerde Bob Hill bokaal ging van start.

Wie er niet is, kan je ook niet verslaan niet!?

Door een Zeeforel-trip naar Denemarken (Funen), waar een aantal vaste wedstrijddeelnemers heen waren, mei vakantie en overige verplichtingen, hadden we een historisch lage opkomst van 5 deelnemers.
Fantastisch weer, blakende zon en een straf Noordoosten windje, en wie er niet is, kan je ook niet verslaan niet!?
Nu wordt er om duistere redenen de laatste maanden, zeker vanaf de kant, niet bijster goed gevangen, maar…. toch vol goede moed aan de slag.

Noord Oosten wind

De wedstrijd commissie had, I.v.m. de noordoosten wind, een klein parcours uitgezet aan….. juist de Noord Oostkant van ons clubwater, ” de Wranghe” (Hans en Christof, bedankt weer voor de nooit aflatende assistentie!)

1e manch

1e manche was een dikke blank voor de 5 deelnemers, de 2e manche leek beter te starten, Jan Keur pakte eindelijk de eerste forel op een onder de bung gevist Eggstasy Blobje, prompt daarna volgen er 2 missers door Jan.
Sjaak den Hartog miste een forel maar verder bleef t stil.

Voortreffelijk verzorgde versnaperingen

Eerst lunchen en de door Martine voortreffelijk verzorgde versnaperingen bestaande uit soep en broodjes gingen er als vanouds in.
Inwendig gelaafd met goede moed de 3e manche aangevangen.

Goed begin van de 3e manch

Kort na het startsignaal haakte Christof een mooie forel die helaas voor t net los schoot. Dit goede begin van de 3e manche gaf de “burger” moed echter mocht dit niet baten.

De 4e manche verliep erg taai zoals alle andere echter, Hans was erg gefocust en…….. haakte eindelijk zijn eerste vis die…… helaas ook weer het ruime sop verkoos boven een tijdelijk verblijf in t schepnet!

Prijsuitreiking

Na alles weer afgetuigd, opgeruimd en ingepakt te hebben, naar Versvliet getogen voor de prijsuitreiking. Je snapt dat dit relatief een formaliteit was met maar 1 vis over de gehele dag. Toch moesten de 3 prijzen (Waardebonnen van MegaFish Roosendaal) worden uitgereikt. Er moest worden geloot, en Martine nam deze honneurs waar. Aldus geschiedde en na loting waren Hans Matthijsse (3e prijs) en Marc van Stee (2e prijs) de gelukkigen. 1 e prijs en dagwinst ging uiteraard naar Jan Keur met de enige vis op de kaart deze dag. Al met al een mager resultaat waar we mee moeten dealen en hopen op betere tijden aan de Wranghe. Namens de wedstrijdleiding van Lure and Emerger, Gerrit Werff  en Jan Keur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven