Vliegbind wedstrijd 15 maart 2022

2020 niet, 2021 helaas ook niet, maar gelukkig 2022 wel! Wat???

De traditionele L&E bindwedstrijd kan eindelijk doorgaan.

Deze staat dit keer in het teken van “de best vangende patronen op uitgezette forel”

Welke patronen dat zijn?? Tsja…. Dat gaan we niet verklappen natuurlijk, maar het  zal voor de goede lezers met wat kennis van zaken wellicht te raden zijn, en met hulp van de s.v.s. info (stap voor stap) die iedere deelnemer van het patroon zal krijgen, moeten er weer prachtige creaties uit jullie bindklemmen “rollen”

Wij zorgen uiteraard tijdens de wedstrijd voor de bindmaterialen, beschrijvingen in woord en beeld, en “hulp” van de “zaalwachten” Gerrit Werff en Jan Keur.

Zelf meenemen,…?? natuurlijk je bindgereedschap, Chartreuse en Olive binddraad (bv UTC) en bind lak of bug-bond.

  • Inloop om 19:30
  • start bindwedstrijd om 20:00 uur.

We verwachten dat jullie je creatie
uiterlijk om 22:00 af hebben om ze door de jury bestaande uit Hans M., Rinus, en Sjaak te laten beoordelen.

Na het jury besluit zullen de winnaars bekent worden gemaakt en de prijsuitreiking plaatsvinden. Quincy Hoek, die de trofee intussen voor
de 2e keer in “bruikleen” heeft door in 2019 wederom de overwinning te hebben behaald, uiteraard de “te kloppen man” dus is er de uitdaging voor iedereen om deze tweevoudig kampioen van zijn 3e kampioenschap af te houden!

De winnaar mag voor voor een jaar lang de titel L&E Vlieg bind Kampioen 2022 dragen, maar daarnaast zijn er voor de nr. 2 en 3 ook leuke prijzen en een trofee beschikbaar.

Natuurlijk zijn alle, niet deelnemende leden, ook van harte welkom om de wedstrijdbinders aan te moedigen en na afloop de uitslag en prijsuitreiking bij te wonen!!

Dus schroom niet en schrijf u per e mail in vóór, of uiterlijk óp 1 maart 2022, en laat weten of je meedoet aan deze traditionele L&E bindwedstrijd.

Mailen naar:

Gerrit,

Hans M.

of

Jan havennz@planet.nl

of

matthijsse@hotmail.com

of

jjkeur@outlook.com

(opgeven per whatsapp kan en mag natuurlijk ook! )

Voor de deelnemers!! Let op!!! Wees op tijd zodat iedereen zijn voorbereidingen optimaal kan doen. 19:30 binnen en uiterlijk 20:00 uur van start!

Tot ziens in Versvliet!!

Namens de clubavond Commissie

Scroll naar top