Voor het goede doel: Jong Ambon Middelburg

Voor het Goede Doel

Jong Ambon Middelburg

Actie van Kampo

Beste leden,

De meesten van ons weten wel dat Kampo een geweldige vliegbinder is.
Regelmatig bezoekt hij onze clubavonden en laat dan een aantal van zijn mooie bindwonderen zien. Menigeen is daar best jaloers op, ik wel tenminste…

Kampo deed ons bij de laatste clubavond een verzoek en daar willen we graag medewerking aan verlenen. Waar gaat het om? Een korte uitleg:

Onlangs overleed Wilfred Vreeke, eigenaar van de BD-store in Middelburg, bij een tragisch ongeval. Wilfred was zijn leven lang al betrokken bij voetbalvereniging Jong Ambon en was via die club in aanraking gekomen met een project op de Molukken voor een school voor weeskinderen.

Wilfred is daar met de voetbalvereniging ook een paar maal geweest en heeft dat project min of meer geadopteerd.

Hij zorgde ervoor dat er regelmatig geld werd overgemaakt naar die school.


Nu Wilfred is overleden wordt deze lijn voortgezet door zijn nabestaanden.


Gelukkig, want goed werk moet zoveel mogelijk doorgaan, ook als degene die de kar altijd trekt er niet meer is. In de nagedachtenis aan Wilfred hoopt men er nog een schepje bovenop te doen.

Daarom heeft Kampo ons gevraagd om éénmalig aandacht te vragen voor dit mooie project: hij wil graag poppers verkopen, waarbij de opbrengst ten goede komt aan het goede doel.

De poppers zijn voor ons multi inzetbaar op werkelijk ALLE soorten roofvis, maar in het bijzonder ook voor de zeebaars en makreel, die zich in deze periode weer aan onze kust laten vangen.

Kortom: een “must-have” voor iedere vliegvisser, of in goed Zeeuws “mokkokè”.

 

Kampo heeft er een flinke serie gebonden dus er is voor ieder wel genoeg denk ik. Kijk maar eens naar onderstaande foto. Als je daar nog niet enthousiast van wordt…

Ze kosten 5 euro per stuk, maar je mág ook meer betalen. Het gaat tenslotte allemaal naar het goede doel.

Alvast bedankt voor jullie betrokkenheid en gulle gaven!

Voor meer informatie: info@lure-and-emerger.nl

Hartelijke groet,
Rob Huisman

 

 

1 gedachte over “Voor het goede doel: Jong Ambon Middelburg”

  1. Een geweldige opbrengst van de verkochte poppers! Ik heb het zelf afgerond en ben op 200 euro uitgekomen in totaal 37 poppers verkocht en nog wat schaartjes. Ik ben er zeer blij mee! Bedankt daar voor. ik zorg er voor dat het op zijn plek komt!

    Groet Kampo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven